Congres Risicomanagement 2018

Thema: Zicht op onzichtbare risico's

Datum
Dinsdag 30 oktober 2018
Ontvangst deelnemers 09:00 - 09:30 uur
Start programma in de zaal 9:30 uur.
Het programma eindigt met een netwerkborrel om 16:15 uur
 

Locatie en Routebeschrijving
Dit jaar vindt het evenement plaats in de Jaarbeurs Utrecht MeetUP (Beatrixgebouw). Klik hier voor de routebeschrijving

Prijzen

  • Reguliere toegangsprijs bedraagt € 399,-
  • Leden van NVVK, NVVA of BA&O ontvangen altijd de korting en betalen slechts € 299,-
  • Ook abonnees op de vakbladen van Vakmedianet genieten korting en betalen slechts € 299,-.
    (prijzen per persoon excl. btw)
     

Keuze workshops
Zodra de workshops helemaal definitief zijn, sturen wij u een e-mail waarin u uw keuze kunt aangeven. Reeds ingeschreven deelnemers hebben de eerste keuze. Schrijf daarom snel in!
 

Catering en parkeren
Koffie, thee, broodjeslunch en borrel inclusief.
Parkeren is gratis. U trekt wel een kaartje bij het inrijden, maar aan het eind van de dag kunt u een uitrijkaart ophalen bij de registratiebalie. 

Keuze workshops
Zodra de workshops helemaal definitief zijn, sturen wij u een e-mail waarin u uw keuze kunt aangeven. Reeds ingeschreven deelnemers hebben de eerste keuze. Schrijf daarom snel in!

Annuleringsvoowaarden
Tot vier weken voor aanvang van het congres kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het congres bent u 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het congres bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet.

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.